Po delší odmlce zde opět přicházím s dalším First Chutningem. Jak jste již mohli vidět z minulého videa, tak jsem dnes otevíral nový limitovaný Big Shock z Music edice s příchutí divoké maliny.
Chuťově to není jako energy drink, barva není úplně průhledná, ale někoho by mohl zaujmout. Osobně jej doporučuji pouze sběratelům plechovek, jelikož se jedná o limitovanou edici, která na trhu nebude příliš dlouho.
V technickém okénku jsem rozebral právě delší pauzu. V osobním životě řeším kromě práce hlavně svůj mikrofon, jelikož nejsem příliš spokojen s jeho kvalitou. V livestreamech jsem zkoušel mikrofon Marantz PodPack 1 a následně i mimo stream jeho nástupce Marantz MPM-2000U. Ani jeden nicméně nebyl lepší jak dosavadní Samson Meteor Mic. Rozhodl jsem se tedy do třetice, že pořídím Behringer Big Foot, který je přímou kopií drahého a osvědčeného Blue Yeti mikrofonu.
Pokud vše půjde podle plánu, tak by již v příštím videu mohl být lepší zvuk z mikrofonu .
Info o energy drinku Big Shock Music Wild Raspberry :
Cena
30 Kč,-
Objem
500 ml
Kofein
32 mg / 100 ml
Příchuť
Divoká malina
Doporučení
Nechutná jako energy drink, ale jako limonáda, proto jej doporučuji pouze do sbírky, chuťově příliš neoslní
Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .