Po neskutečných dvou letech zde přicházím s další ochutnávkou plechovek. Všem se omlouvám za tak dlouhé čekání, ale můj osobní život nebyl (a možná stále není) v tak zajetých kolejích, abych mohl videa natáčet, a hlavně aby měla dostatečně vysokou kvalitu (přednesu, kvality, zábavy, informační hodnoty, ... ) . Více ve druhé části videa.
Jak jsem před dvěma lety avizoval, tak přišla konečně na řadu ochutnávka tří káv v plechu Hell Ice Coffee . Konkrétně Latte , Double Espresso a Salted Caramel .
Latte překvapilo především světlejší barvou, ale chuť nemá tak sladkou, takže za mne naprosto v pořádku.
Double Espresso nabídlo neskutečných 48 mg / 100 ml kofeinu a už při prvním loknutí jde opravdu hodně cítit jak se dostává pod kůži .
Salted Caramel byl ovšem velké zklamání. Čekal jsem opravdovou chuť karamelu a soli, nicméně zmíněná sůl v chuti nebyla vůbec cítit a ve výsledku se jednalo o přeslazené latte s karamelem. Jediné pozitivum je, že neobsahuje laktózu, takže si jej může vychutnat / ochutnat opravdu každý .
Odkaz na shrnující článek 2025 na Manhetn ZDE , kde se dozvíte více informací o zápalu plic, který mne postihl na necelé dva měsíce. .
Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Latte :
Cena
40 Kč,-
Objem
250 ml
Kofein
40 mg / 100 ml
Příchuť
Latte
Doporučení
Není tak sladké a nabídne solidní latte chuť
Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Double Espresso :
Cena
40 Kč,-
Objem
250 ml
Kofein
48 mg / 100 ml
Příchuť
Espresso
Doporučení
Opravdu vysoký obsah kofeinu, doporučení pouze pro vyhrazené situace kdy člověk potřebuje být ve střehu a dlouho vzhůru
Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Salted Caramel :
Cena
40 Kč,-
Objem
250 ml
Kofein
32 mg / 100 ml
Příchuť
Slaný karamel
Doporučení
Chuťově příliš neosloví, není cítit sůl a pro někoho může být příliš přeslazené. Nicméně nemá laktózu, takže je vhodné pro každého
Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .