• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

First chutning - Hell Ice Coffee + Info 2026

Novinky a zajímavosti z Vagónova Youtube kanálu

Moderátor: SGvagon

First chutning - Hell Ice Coffee + Info 2026

Dlouho slibovaná ochutnávka káv je konečně tady! Bude se jednat o peklo či nikoliv? Více v tématu

Příspěvekod SGvagon » 24 bře 2026 08:04

00:00:55 - Hell Ice Coffee - Latte
00:03:48 - Hell Ice Coffee - Double Espresso
00:06:18 - Hell Ice Coffee - Salted Caramel
00:11:25 - Technické okénko + info 2026
00:16:16 - Co si ukážeme příště

Po neskutečných dvou letech zde přicházím s další ochutnávkou plechovek. Všem se omlouvám za tak dlouhé čekání, ale můj osobní život nebyl (a možná stále není) v tak zajetých kolejích, abych mohl videa natáčet, a hlavně aby měla dostatečně vysokou kvalitu (přednesu, kvality, zábavy, informační hodnoty, ... ) . Více ve druhé části videa.

Jak jsem před dvěma lety avizoval, tak přišla konečně na řadu ochutnávka tří káv v plechu Hell Ice Coffee . Konkrétně Latte , Double Espresso a Salted Caramel .

Latte překvapilo především světlejší barvou, ale chuť nemá tak sladkou, takže za mne naprosto v pořádku.

Double Espresso nabídlo neskutečných 48 mg / 100 ml kofeinu a už při prvním loknutí jde opravdu hodně cítit jak se dostává pod kůži :-D .

Salted Caramel byl ovšem velké zklamání. Čekal jsem opravdovou chuť karamelu a soli, nicméně zmíněná sůl v chuti nebyla vůbec cítit a ve výsledku se jednalo o přeslazené latte s karamelem. Jediné pozitivum je, že neobsahuje laktózu, takže si jej může vychutnat / ochutnat opravdu každý :-) .

Odkaz na shrnující článek 2025 na Manhetn ZDE , kde se dozvíte více informací o zápalu plic, který mne postihl na necelé dva měsíce. .

Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Latte :
Cena40 Kč,-
Objem250 ml
Kofein40 mg / 100 ml
PříchuťLatte
DoporučeníNení tak sladké a nabídne solidní latte chuť

Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Double Espresso :
Cena40 Kč,-
Objem250 ml
Kofein48 mg / 100 ml
PříchuťEspresso
DoporučeníOpravdu vysoký obsah kofeinu, doporučení pouze pro vyhrazené situace kdy člověk potřebuje být ve střehu a dlouho vzhůru

Info o energy drinku Hell Ice Coffee - Salted Caramel :
Cena40 Kč,-
Objem250 ml
Kofein32 mg / 100 ml
PříchuťSlaný karamel
DoporučeníChuťově příliš neosloví, není cítit sůl a pro někoho může být příliš přeslazené. Nicméně nemá laktózu, takže je vhodné pro každého
Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Youtube kanál