• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

Awesome Getaway + video + betatest

Recenze her z freeware herní scény

Moderátor: SGvagon

Awesome Getaway + video + betatest

S malým stickovým panáčkem budete skákat po mrakodracích a mačetou rozpůlovat nepřátele

Příspěvekod SGvagon » 12 říj 2015 02:25

Dneska zde pro vás nemáme recenzi, ale hratelné preview hry Awesome Gateway. O co v této hře jde? Hrajete za panáčka z tyček neboli stickmana, se kterým skáčete jako Faith z Mirrors Edge po budovách. Překážkám ve hře se nevyhnete. Najdeme zde zatím pouze nepřátelské stickmany a bourací se paneláky.

První pohled na betu. Nevím zda autor bude v této hře ještě pokračovat, ale hlavní část hry stále chybí. A to challenges, ve kterých budete pravděpodobně plnit různé úkoly a sbírat bonusy. Zvuková stránka hry je prozatím kopírovaná. Ano, ve hře najdeme song ze hry Deadly Race, kterou jsme již recenzovali. Možná i ostatní songy ve hře jsou okopírované. Přece jenom je to beta.

Co bych do budoucna asi viděl aby autor opravil, tak bezesporu ovládání. Hra nemá konec, takže možná hru postupně ztěžovat a ztěžovat, ať hra není klišé a stále lineární. Ve hře můžete sebrat meč, ale zatím se mi ho nepodařilo (ani v tutoriálu) použít, stickman neudělá ani ťuk ( Poznámka: Nevšiml jsem si, že se meč používá šipkou doprava, v tutotriálu je toto sice zmíněno, ale přes špatně použitý font písma, jsem si tohoto nevšiml ) . Dále určitě sehnat bezautorské songy a přidat lepší zvukové a grafické efekty. Grafiku bych asi nechal, ale hra neoplívá moc barvami, takže možná více barev a hru celkově oživit.

Nyní tedy už jenom držím autorovi palce, ať hru dokončí, protože udělat něco jako Mirrors Edge zdama se jen tak nevidí. Hře bych nyní dal pouhých 35%. Co jsem asi nezmínil, tak hra je z programu Game maker! Což musíme ocenit.

Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Freeware Manhetn