• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

Alien Swarm: Reactive Drop ft. NutuLPCZ - 1. část alá FAIL

Pojďme si zahrát

Moderátor: SGvagon

U koho chcete vidět druhou část?

Anketa skončila dne : 21 bře 2021 03:32
Opět na SGvagonově kanále
4
80%
Rád bych viděl pohled u NulutuLPCZ
1
20%

Celkem hlasů : 5

Alien Swarm: Reactive Drop ft. NutuLPCZ - 1. část alá FAIL

Do prvního herního videa jsem si pozval NutuLPCZ , aby mi trochu pomohl se vypořádat s emzáky ve hře Alien Swarm. Jak špatně to dopadlo uvidíte v této první části

Příspěvekod SGvagon » 14 bře 2021 03:27

00:00:59 - 1. mise - 1. pokus
00:04:15 - 1. mise - 2. pokus
00:07:26 - 1. mise - 3. pokus
00:09:51 - 1. mise - 4. pokus - snížení obtížnosti
00:14:49 - 2. mise - 1. pokus
00:21:02 - 2. mise - 2. pokus
00:26:05 - Ukončení videa

Jak jsem slíbil, tak zde přicházím konečně s prvním herním videem. Pozval jsem si do něj uživatele NutuLPCZ a zahráli jsme si hru Alien Swarm: Reactive Drop , která na první pohled vypadá úplně stejně jako první díl. Nicméně po zapnutí nás překvapila opravdu těžká obtížnost.

První úroveň jsme sice dohráli, ale druhou už jsme nedali.

Hra by podle popisu měla jít až pro 8 hráčů, takže bychom vás rádi pozvali do příštího hraní (samozřejmě kdo bude chtít :) ) , aby se naše šance na výhru zvýšily.

Dnes jsem točil já, ale vy již teď můžete hlasovat, u koho budete chtít vidět část druhou (zda-li opět u mne či u Nutua) . Hlasovat můžete do příští neděle, tzn. 21.3.2021 .

Kanál Nutua zde: https://www.youtube.com/user/NutuLPCZ
Případně u nás na webu také: http://manhetn.info/NutuLPCZ
Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Let's playe