• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

Polo Cup – Víkendový test (60%)

Recenze her z freeware herní scény

Moderátor: SGvagon

Polo Cup – Víkendový test (60%)

Povedený 3D realistický simulátor auta VW Polo včetně manuální převodovky

Příspěvekod SGvagon » 12 říj 2015 02:20

Když zrovna nerecenzujeme a chceme se nějak zabavit, tak paříme freehry co se dá, ať potom máme co recenzovat. Nejlepší je si asi všechno nejdřív zdokumentovat a pak se vrhnout na recenzi.

Omlouvám se za kvalitu komentáře, ale ve Frapsu mi jede pouze mikrofon za 40 Kč, který byl také použit u prvních recenzí, ale dá se to poslouchat, alespoň podle mě. Ahoj a příjemnou podívanou.

Ještě tedy recenze celé hry: V této hře není hlavním cílem závodění, ale ekologičnost. Ano tato hra je sice firemní od firmy Volkswagen, ale vyrobili docela pěkně komplexní hru se spousty zajímavostí.

Jak už jsem psal, tak v této hře není hlavním cílem závodění i když trať musíte projet za co nejkratší čas. Tato hra je hlavně o spotřebě paliva a řazení. Ano, ve hře se nenachází automatické řazení, což vás alespoň naučí řadit, ve hrách samozřejmě. Ale ta komplexnost je opravdu na vysoké úrovni. Pokud se rozjíždíte na dvojku, už vám hra strhává body za vypuštění více gramů CO2 do ovzduší. To samé platí při zastavení. Pokud nesnížíte převod, opět vám hra strhne body.

Hra se mi zdá velice realistická, dokonce se mi zdá, že trať byla zkonstruována podle skutečné předlohy. Co na hře zamrzí je to, že se zde vyskytuje pouze jedno auto a jedna trať.

Hra obsahuje ale i bugy, pokud najedete na vysoký obrubník, auto se vám na něm zasekne a je těžké se z něho vyhrabat. Někdy se vám také stane, že po obrácení auta, se vám někdy nevrátí na všechna čtyři kola. Poslední chybou je, když hru minimalizujete. Po opětovném otevření se zhroutí.

Ale to je opravdu pár chyb, které se dají oželet. Poslední na zhodnocení je grafika, zvuk a ovládání. Grafika hry je opravdu skvělá, hlavně nastavení Full HD videa a pořádných efektů. Zvukové podání je taktéž skvělé. Hudba skvěle ladí do hry a zvuk auta je také hodně realistický. Ovládání je zcela manuální, což zní skvěle, ale auto někdy špatně zatáčí. A to je asi všechno. Hře dávám 60%, hlavně za ty bugy a málo tratí a vozidel ve hře.

Hru si můžete stáhnout třeba zde https://uloz.to/file/OppMq7YvjjdV/at-polocup-exe

Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Freeware Manhetn