• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

Sync Simple + gameplay (62%)

Recenze her z freeware herní scény

Moderátor: SGvagon

Sync Simple + gameplay (62%)

Velice návykový titul prolétávání raketkou tunelem včetně střílení neodbytných nepřátel

Příspěvekod SGvagon » 12 říj 2015 02:50

Tato hra nevypadá na první pohled moc obstojně, ale pokud budete číst dál, tak možná změníte názor. V této hře ovládáte jakousi osmibitovou raketku, se kterou sestřelujete nepřátelé (dlouho mi trvalo, než jsem našel tlačítko na střelbu. Je to písmeno „Z“, kdo používá americkou klávesnici, tak „Y“ ).

A to je vlastně cíl celé hry. Ve hře prolétáváte tunelem, který nemá konce. Ovšem po sestřelení určitého počtu nepřátel tunel změní barvu, a tím stoupá i obtížnost. Vylepšení zde najdeme pouze jedno, a to kostičku s + , která vám nejenom doplní zdraví, ale také vylepší zbraň.

Obtížnost celé hry se ze začátku bude zdát ohromně složitá, ale po několika pokusech nebudete mít s ovládáním žádné problémy. Jak je na tom AI (umělá inteligence nepřátel) ? Musím říci, že se velice povedla, nepřátelé na vás nalétávají jako kamikatze, a jeden druh, co umí střílet, vás také dobře zaměří. Tím naznačuju trochu vyšší obtížnost.

Tuto hru bych doporučil opět mezi kolektiv lidí, protože na co zde budete pouze hrát je skóre. Herní doba je úměrná vašim schopnostem, jak dlouho vydržíte.

Takže jaké je konečné shrnutí této hry? Grafika se zdá být celkem jednoduchá, ale skrývá v sobě jakési kouzlo a originalitu. Fyzika hry je jedním slovem výborná! Okolí se krásně naklápí a je hezky zpracované. Zvukové podání vás láká hru hrát neustále dokola, takže také nemám výtek. Ovládání je taktéž dobré. Co bohužel musím vytknout a nepochválit je právě vaše raketka, která by mohla být více naklopená směrem do tunelu a tím by se určitě snížila i obtížnost celé hry. Konečné hodnocení je tedy velice slušných 62%, hlavně za originalitu.

Hru si můžete stáhnout třeba zde https://uloz.to/file/UULBlIv59Bh9/sync-simp21-zip

Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Freeware Manhetn