• Důležité oznámení
:arrow: 15.3.2026 - Aktuálně nahráváme všechny Flash a Freeware hry přímo sem na forum.:idea: 22.1.2026 - Všechny domény by měly být úspěšně přesunuty. Stránky by měly opět fungovat dle očekávání. :idea:

Duck Doom Deluxe + gameplay (55%)

Recenze her z freeware herní scény

Moderátor: SGvagon

Duck Doom Deluxe + gameplay (55%)

Výborná předělávka stařičké pistolové hry Duck Hunt do stylu hry DOOM včetně zbraní

Příspěvekod SGvagon » 19 říj 2015 01:37

Kdo si z vás vzpomíná na velice starou videohru Duck Hunt? Někdo se z ní mohl setkat jako předělávku na PC či Nintendo Wii. Dnešní titul je právě modifikací této hry. Hra je modifikována s dosovým titulem Doom 2. A jaký je výsledek?

Nejprve pro neznalce hry duck hunt vysvětlím o čem vůbec tato hra je. Jak již název vypovídá, tak v této hře budete střílet kachny. Na každou kachnu máte vždy tři střely a jste omezeni časem, než vám kachna uletí.

Dnešní recenzovaná hra se liší od originálu pouze zbraněmi. V originálu jste měli pouze pušku, zde najdeme většinu zbraní z dooma a spodní HUD. Hru ovládáte pouze myší, ale hratelnost je velice svižná i když je hra vyrobena v Game makeru! Hra má stejné menu a stejné módy, můžete si vybrat jestli máte sestřelovat kachny po jedné či dvěma.

Co více napsat. Grafika hry se také nijak neliší od originálu (je tedy zcela ve 2D dosovém podání). Někoho omrzí velice malé rozlišení (je menší než 640×480). Zvukové podání je trochu zremixované, ale také skoro stejné. Komu hru doporučit? Především nostalgikům, protože původní originální verze je velice těžko spustitelná na počítači. Hra se také výborně hodí mezi partičku lidí, kdo nahraje vyšší skóre.

Hra ale již bohužel nemá co nabídnout, po několika stovek sestřelených kachen se hra stává velice stereotypní a jak jsem psal, tak ji ocení pouze nostalgici. Já mezi ně patřím, takže hře proto musím dát 55%.

Hru si můžete stáhnout třeba zde http://noproblo.dayjo.org/DDD/DDD.zip

Jsem zakladatelem tohoto projektu a zastávám veškeré funkce, od redaktora, grafika, po programátora webu. Zabývám se převážně IT oborem (hobby) a snažím se pomoci všem uživatelům, kteří jsou v tísni. Jsem proto hodně aktivní např. na poradně zive.cz .
SGvagon
Administrátor
Administrátor

• Podobné příspěvky
    Odpovědi
    Poslední

Zpět na Freeware Manhetn